Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Chile - Patagónia a Veľkonočný ostrov

Začíname v hlavnom meste Santiago de Chile. Prekvapí Vás tu európska atmosféra. foto: archív BUBO Plaza de Armas. Vitajte v Chile! foto: archív BUBO /uploads/usr/10908/zajazdy/chile/patagonia_front.jpg Fotografie, ktoré poznáme a vždy sme to túžili vidieť naživo... foto: Samuel Kĺč – BUBO Náš najkrajší cieľ „Torres“ (veže) a „Cuernos“ (rohy), každé z nich majú tri vrcholy. Foto: Daniela Lokálni obyvatelia. Je šťastie vidieť aj toto ešte. Foto: Natália Kapinová - BUBO Čo si najviac vážime je to, že máme v našej krásnej malej krajine v ponuke zájazd s takou vysokou úr Santiago de Chile je úchvatné veľkomesto pod vrcholkami Ánd. Foto: Samuel Kĺč - BUBO Nevynechajte možnosť ochutnať niektoré z regionálnych vín. Výber je bohatý.
foto: Ľuboš Fellner – BU BUBO sprievodca v akcii...počúvame životný príbeh Nerudu. foto: Daniela Mihaldová - BUBO A zároveň ochutnáme vynikajúci stejk a vínko. Gurmánske zážitky od prvého dňa. foto: Ľubor Kučera- B Farebné Valparaiso je prezývané aj Perla Pacifiku alebo San Francisco Chile. 
foto: Ľubor Kučera K Chile patrí víno a mnohí sa nevedia rozhodnúť či bolo lepšie argentínske alebo toto z Chile. Foto: Potom preletíme do Punta Arenas - pomerne veterné mesto. Ak si všimnete laná zavesené okolo budov, s Výlet na ostrov Isla Magdalena – k hniezdisku 150 tisíc tučniakov magellanských.
foto: Jozef Zelizná Sme tu. Vitajte v najkrajšom národnom parku Chile, v Torres del Paine
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Belasé jazerá a mohutné hory, Chile. V rozsiahlom národnom parku poznáme miesta, kam sa postaviť pre Keď sa o ne jemne oprie slnko, poviete si, že ste v živote videli len málo krajších scenérií. 
foto: Z exkluzívneho hotela je neuveriteľný výhľad na masív Torres del Paine. Fotografia je z izby kategór Nadčasový luxus v Rio Seranno. Farby príjemne ladia. Fotografia je z izby superior (za doplatok v do Usaďte sa a vychutnajte si ten fantastický výhľad z prémiového hotela s dobrou kávičkou v ruke alebo Možnosť doobjednať si exkluzívny hotel RIO SERRANNO je pri prihlasovaní sa na zájazd. Nájdete ho v d Východ slnka odfotený priamo z exkluzívneho hotela Rio Serrano (za doplatok v doplnkových službách). Pred hotelom Rio Seranno sa nám preháňajú kone.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Náš zájazd je spojením vína, miest a krásnej prírody. Foto: Natália Kapinová - BUBO Počas nášho výletu v Patagónii nás čakajú aj takéto úchvatné výhľady. Foto: Natália Kapinová - BUBO NP Torres del Paine sa nachádza v Chile a je často označovaný ako vôbec najkrajší národný park v Juž NP Torres del Paine sa do zoznamu UNESCO sa dostal v roku 1978, jeho najvyšší vrchol Monte Paine Gra Dnes je v pláne iba zopár kratučkých vychádzok k jazerám, vodopádom a na vyhliadky.  Foto: Katarína Masív vznikol asi pred 12 miliónmi rokov a je tvorený z veľkej časti z granitu.  Foto: Daniela Snová Nezabudnuteľné ráno. Celodenný výlet po národnom parku Torres del Paine.  Foto: Katarína Foltánová - Patagónia je o prírode, ktorá asi len ťažko niekoho sklame. Foto: Natália Kapinová - BUBO NP je známy aj ako miesto, kde môžete vidieť zaujímavú flóru a faunu. Určite stretnete čriedy lamy g V NP Torres del Paine sa nachádza množstvo jazier (Lago Sarmiento, Nordenskjold, Pehoe de Grey), vod Oči by jedli. Vysoká kvalita jedla. Nie je čo riešiť. Na tomto zájazde chutí všetko. foto: Ľuboš Fel Najznámejším jedlom Patagónie však nie je steak, ale jahňacie - Cordero Patagonico. Naše odporúčané Ráno v Patagónii dokáže privítať našich BUBO klientov aj takýmto divadlom. Foto: BUBO archív Chile je snom pre milovníkov prírody. Foto: Natália Kapinová - BUBO S našimi partnermi v krajine máme dlhoročné skúsenosti a vždy sa na BUBO klientov veľmi tešia. foto: Ak nechcete Vyskočte do sedla aj vy. Je to skvelé.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Cestou pravdepodobne stretneme aj roztomilé guanaká.
foto: Mirka Zelizňáková – BUBO Celodenný trek k vežiam, ktorý máme pripravený tak, aby ste ho zvládli. Ide o najkrajšiu túru Amerik Túra k najkrajšiemu výhľadu v Chile. foto: Mirka Zelizňáková - BUBO Túto túru pripravil pre Vás riaditeľ BUBO tak, aby ste ju zvládli.. Náš transfer nás celý čas čaká. Nevieme sa vynadívať. Tunajšie hory sú skvostom prírody. foto: Daniela Snováková - BUBO Kto nevidel patagónsky les, nežil na tejto planéte. Toľko krásy! Toto sa oplatí vidieť. foto: Daniel Po 5,5 hodinách pristaneme na malej skale, Veľkonočný ostrov. foto: Samuel Kĺč – BUBO Smiem prosiť? Po hudobno-tanečnom predstavení domácich si môžete vyskúšať ich kostýmy. foto: Martin Orongo, Veľkonočný ostrov. foto: Martin Šimko – BUBO Oči sôch boli vyrobené z koralu. foto: Samuel Kĺč – BUBO Najväčšia záhada ostrova - sochy Moai. foto: Martin Šimko – BUBO Je za nami neuveriteľný kus našej krásnej planéty. Plní zážitkov a vnemov letíme naspäť domov. foto:
Destinácia: Čile
Kód zájazdu: 1333832
Cena od: 6 795 €
Príplatky od: 722 €
Doprava: letecká
Termín: 26.11.2024 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83616119

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Santiago de Chile Typ ubytovania:
Čile, Santiago Metropolitný región, Santiago Strava:
Punta Arenas
Čile, Magallanes, Punta Arenas
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.