Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Zanzibar - safari v NP Saadani s pobytom pri mori

Emerald Zanzibar Resort & Spa 5* Emerald Zanzibar Resort & Spa 5* Emerald Zanzibar Resort & Spa 5* Emerald Zanzibar Resort & Spa 5* Emerald Zanzibar Resort & Spa 5* Ubytovanie na Safari Ubytovanie na Safari
Destinácia: Tanzánia (Zanzibar)
Kód zájazdu: 1327882
Cena od: 7 512 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Exotika
Pobytovo-poznávacie

Výber termínu

16.11.2024 8 dní First Minute 7 712 € +0 € odlet: Bratislava letecká
30.11.2024 8 dní First Minute 7 512 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Popis zájazdu

Úvod:

8/12-dňový letecký zájazd


Úvod:

Zažite s nami autentické safari dobrodružstvo v Afrike, v Národnom parku Saadani v Tanzánii. Staneme sa súčasťou skutočnej "divočiny", užijeme si pozorovanie veľkého množstva zvierat a zážitkom bude i nocovanie v divočine. Letecky z Bratislavy alebo z Košíc na priamom lete s pobytom pri mori. 


1. deň:
Odlet z Bratislavy na krásny ostrov Zanzibar. Po prílete transfer do hotela, ubytovanie.

2. deň:
Užijeme si voľno na pláži, vychutnáme si dobré jedlo a studené drinky.

3. deň:
V obedňajších hodinách, cca 13:00 hod. sa presunieme na letisko k miestnemu preletu do Tanzánie. Prelet do NP Saadani. NP Saadani je jedinečným rajom s jedinečným ekosystémom, kde sa snúbi divočina s dokonalým plážovým životom.  Rozloha parku je 1100 km2 a je ideálnym miestom na návštevu takmer počas celého roka. Je jediným miestom, kde môžete vidieť prechádzať sa stáda divokých slonov po pláži. V parku je možné vidieť 4 členov známej "veľkej päťky" - levy, slony, leopardy a byvoly. Park je domovom žiráf, hrochov, krokodílov, rôznych druhov opíc a vtákov. Po prílete sa stretneme s miestnym sprievodcom a presunieme sa do Saadani Safari Lodge. Následne si vychutnáme game drive safari.

4. deň:
Skoro ráno nás čaká objavovanie zobúdzajúcej sa divočiny. Po "brunch" raňajkách sa vydáme na riečne safari, kde budeme mať možnosť pozorovať hrochy. Návrat do lodge, voľno na oddych alebo pre záujemcov ešte krátke game safari pre odletom späť na Zanzibar.

5. deň:
Pobyt pri mori, možnosť ďalších fakultatívnych výletov.

6. deň:
Pobyt pri mori, možnosť ďalších fakultatívnych výletov.

7. deň:
Pobyt pri mori, možnosť ďalších fakultatívnych výletov.

8. deň:
Transfer na letisko, odlet do Bratislavy.


Ubytovanie:

5* luxusný hotel Emerald Zanzibar Resort & Spa, safari lodge alebo vo vybraných termínoch 4 hotel Sansi Kendwa, v silvestrovskom termíne 5* hotel Pearl Beach by Sansi

Silvester - 5* hotel Pearl Beach by Sansi

17.2.2024 a 24.2.2024 - hotel Sansi Kendwa

ostatné termíny - 5* luxusný hotel Emerald Zanzibar Resort & Spa


Stravovanie:

all inclusive pri pobyte na pláži, plná penzia na safari, Silvestrovský termín polpenzia, all inclusive za doplatok


Doprava:
Letecká z Bratislavy.


Poznámka:
Dni, kedy sa koná safari počas pobytu sa môžu meniť, podľa dostupnosti letov a počtu osôb.


Celková cena zahŕňa:

Leteckú dopravu z Bratislavy s technickým medzipristátím vrátane letiskových, palivových a servisných poplatkov. Miestne transfery. 6x/10x ubytovanie v 5* plážovom rezorte Emerald Zanzibar alebo vo vybraných termínoch Sansi Kendwa s all inclusive, 1x ubytovanie v lodge počas safari s plnou penziou. Silvestrovský termín hotel s polpenziou a 1x ubytovanie v lodge počas safari s plnou penziou. 2-dňové safari v NP Saadani. Miestny prelet. Všetky vstupné poplatky do parku. Balenú vodu počas safari. Welcome drink pri príchode do kempu. Profesionálneho safari sprievodcu. Sprievodcu CK.


Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Pobytovú taxu cca 5 USD/deň (platí sa v hoteli). Vstupné víza Zanzibar 50 USD (platí sa pri vstupe). Povinné prepitné pre miestnych sprievodcov 50 USD (vyzbiera sprievodca po prílete). Silvestrovský termín - doplatok za Silvestrovský večer a all inclusive počas pobytu. Cestovné poistenie.