Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,08 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 38,09 TRY
Americký dolar  EUR 1,12 USD

Zobraziť všetky »

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Imperial Resort

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1327711
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Imperial Resort

TV chladnička,minibar volejbal wellness, spa bazén vnútorný parkovisko splash park detské ihrisko plážový servis piesočnatá pláž trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2,5 km
Vzdialenosť od letiska: 23 km
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Úvod:

Obľúbený hotel s modernou architektúrou, komfortným ubytovaním, príjemnou atmosférou a kvalitnými službami je vhodný pre všetky kategórie dovolenkárov.


Poloha:

Hotelový komplex je situovaný v južnej časti letoviska Slnečné pobrežie a nachádza sa len 200 metrov od piesočnatej pláže. Približne 1,5 km od hotela sa nachádza aj veľmi pekné a zaujímavé historické mestečko Nessebar. Hotel je obklopený piesočnými dunami, centrum letoviska je vzdialené cca 2,5 km, no najbližšie nákupné a stravovacie možnosti nájdete už v okolí hotela. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 23 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, 2 vonkajšie bazény s detskou časťou a splash - detský kútik s vodnými prvkami, vnútorný bazén, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelové reštaurácie s terasou, snack bar, bar pri bazéne, detské ihrisko, úschovňa batožiny, zmenáreň, platené parkovisko, ihrisko na plážový volejbal a amfiteáter pre dennú a večernú zábavu, služby SPA centra sú k dispozícií za poplatok


Izby:

Hotel pozostáva z dvoch budov. Ponúka dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky (formou pohovky), rodinné izby (dve prepojené dvojlôžkové izby), štúdiá (1 miestnosť a možnosť 2 prísteliek formou pohovky) alebo apartmány (oddelená spálňa pre 2 osoby a obývacia časť s rozkladacou pohovkou pre 2 osoby). Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, telefón, TV/SAT, Wi-Fi pripojenie, minichladničku, klimatizáciu, trezor (za poplatok) a balkón.


Stravovanie:

All inclusive:

raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov.

All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:

Dlhá piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza necelých 200 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok (hotel má aj vyčlenenú súkromnú pláž s ležadlami, kde majú hostia hotela zľavu na plážový servis).