Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

To najkrajšie z Francúzskej riviéry

Francúzsko6 Francúzsko Francúzsko0 Francúzsko1 Francúzsko2 Francúzsko3 Francúzsko4 Francúzsko5
Destinácia: Francúzsko, Provence-Alpes-Côte d’Azur
Kód zájazdu: 1325196
Cena od: 499 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

11.06.2024 6 dní First Minute 499 € +0 € autobusová
05.09.2024 6 dní First Minute 499 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
Nice • Verdon • Aiguines • Moustiers-Sainte-Marie • St. Tropez • Port Grimaud • St. Paul de Vence • Eze • Monaco


Program:
1. deň:
odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách NON STOP cez Rakúsko, Taliansko do Francúzska.

2. deň:
odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách NON STOP cez Rakúsko, Taliansko do Francúzska.príchod do očarujúceho mesta Nice – prehliadka mesta (historické centrum, paláce, Katedrála sv. Reparaty), výstup na hradný vŕšok s výhľadom na prístav a celú Promenade de Anglais, individuálne voľno, presun na ubytovanie, nocľah.

3. deň:
raňajky, návšteva kaňonu Verdon, ktorý patrí medzi najkrajšie prírodné scenérie v Európe. Zastávka v stredovekom mestečku Aiguines nad jazerom St. Croix s tyrkysovo modrou vodou. Presun do malebnej dedinky Moustiers-Sainte-Marie, v ktorej sa nachádzajú obrovské vodopády a nad ktorou sa v skalách týči kostolík Notre Dame de Beauvois. Presun do St. Paul de Vence – mestečko s kamennými ulicami, typická stredoveká pevnosť na skale, ktoré si zachovalo svoj stredoveký charakter. Je to mesto umelcov, galérií a prekrásnych výhľadov na prímorské Alpy a okolité údolia. Vo večerných hodinách ubytovanie, nocľah.

4. deň:
raňajky, odchod do St. Tropez – prehliadka mesta presláveného filmovým žandárom, ktorého stvárnil legendárny Louis de Funes. Zastávka v Port Grimaud – unikátnom mestečku tvoreného vodnými kanálmi v štýle talianskych Benátok, fakultatívne plavba loďou kanálmi, individuálne voľno, nocľah.

5. deň:
raňajky, odchod do horskej dedinky Eze s nádherným panoramatickým výhľadom na celú riviéru a návštevou známej parfumérie Fragonard. Presun do Monaca – symbol luxusu, bohatstva a elegancie, prehliadka mesta (kniežací palác, katedrála, Oceánografické múzeum), presun do Monte Carla – kasíno, individuálne voľno. Vo večerných hodinách odchod autobusom NON STOP na Slovensko.

6. deň:
v popoludňajších hodinách príchod na Slovensko.


Stravovanie:
raňajky

Doprava:
autobusová

Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.