Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Reunion a Mauricius

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1121619
Cena od: 3 990 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Exotika

Výber termínu

01.05.2024 10 dní 3 990 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu


Spoznajte s nami nádherný ostrov Réunion pri Afrike, ktorý je Francúzskym zámorským územím a súčasťou Európskej únie a považovaný za „malý Havaj“ v Indickom oceáne. Môžete na ňom pozorovať jeden s najaktívnejších vulkánov na svete, neuveriteľne živý podmorský svet a obrovské prírodné bohatstvo. A len skok od tohto raja na zemi navštívime Mauricius – ostrov pokoja s priezračným morom a bielymi piesočnatými plážami.

PROGRAM:
1.Deň ODLET Z VIEDNE                                                               
Odlet z Viedne na Réunion v popoludňajších hodinách .

2.deň RELAX V HOTELI, RÉUNION 
Prílet na Réunion v ranných hodinách, následne presun na hotel, osobné voľno s oddychom v hoteli a na pláži v Indickom oceáne. Ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami v oblasti Hermitage.

3.deň CILAOS, RÉUNION 
V dopoludňajších hodinách  sa presunieme do dažďového pralesa,  kde sa vám nad hlavami budú do niekoľkých metrov týčiť prasličky a zvláštne šumy a škrekot vtáctva budú dotvárať kulisu prehistorických filmov a vynoríme sa pred jeden z najkrajších vodopádov na ostrove Réunion - Bassin des Aigrettes, v ktorom sa budete mať možnosť aj okúpať, popoludní sa vydáme po juhozápadnom pobreží a navštívime nádherné horské mestečko v úchvatnom amfiteátri – Cirque de Cilaos. Do tohto mestečka sa dostaneme krásnou cestou, ktorá ponúka nádherné výhľady na okolitú prírodu a má viac než 400 zákrut. Ubytovanie v 3* hoteli v oblasti Hermitage.

4.deň VULKÁN PITON DE LA FOURNAISE a DAŽĎOVÝ PRALES  , RÉUNION 
V tento deň pôjdeme cez jedinú cestu Réunionu, ktorá vedie naprieč celým ostrovom, cez vysoké pláne a navštívime najväčšiu atrakciu ostrova – vulkán Piton de la Fournaise, ktorý stále v pravidelných intervaloch vybuchuje, dostaneme sa až ku Pas De Bellecombe/2400 m n.m./, ktorý je vstupnou bránou do bezprostrednej blízkosti sopky. Po úchvatnom zážitku sa presunieme na východné pobrežie. Ubytovanie v 4* hoteli s raňajkami v oblasti Saint Denis..       

5.deň HELL-BOURG a SAINT DENIS, RÉUNION 
Pokračovanie cesty po východnom pobreží až ku slávnemu kostolíku Notre Dame de Laves, ktorý akoby zázrakom prežil výbuch sopky a láva ho obišla z oboch strán, následne prechod do hôr do oblasti Cirque de Salazie. Počas cesty plnej zákrut budete mať množstvo nádherných výhľadov na tropickú vegetáciu, vodopády rútiace sa z hôr a nakoniec navštívite farebné kúzelné mestečko Hell-Bourg, na úpätí hory Piton Des Neiges. Popoludní sa zastavíme v hlavnom meste Réunionu – Saint Denis na krátku prehliadku a následne budeme pokračovať na ubytovanie do hotela pri pláži Hermitage. Ubytovanie v 4* hoteli s raňajkami v oblasti Saint Denis.

6.deň ODLET NA MAURÍCIUS
Popoludňajší odlet z ostrova Réunion na Maurícius, následne presun do hotela na severozápade ostrova. Voľný program. Ubytovanie v 4* hoteli na pláži s polpenziou.

7.deň OSOBNÉ VOĽNO, MAURÍCIUS 
Osobné voľno relax, poznávanie okolia hotela, nákupy. Ubytovanie v 4* hoteli na pláži s polpenziou. 

8.deň CELODENNÝ  VÝLET NA JUH OSTROVA, MAURÍCIUS
Celodenný fakultatívny výlet do centrálnej a južnej časti ostrova, navštívite vulkán Curepipe, posvätný hinduistický chrám Grand basin, zastavíme sa v národnom parku Black river Gorge, zvlnený terén vulkanickej vyvreniny – známu 7 farebnú zem a taktiež uvidíme vodopád a výrobňu rumu „Rhumerie de Chamarel“ spojenú s ochutnávkou ich najkvalitnejších rumov a obedom – cena výletu 99€/osoba vrátane ochutnávky a obeda. Ubytovanie v 4* hoteli na pláži s polpenziou.

9.deň OSOBNÉ VOĽNO, NOČNÝ ODLET DO EURÓPY
Osobné voľno relax, večerný odlet z Maurícia do Európy

10.deň PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne v popoludňajších hodinách.

CENA ZAHŔŇA:
medzinárodnú letenku z Viedne na Réunion, Mauricius a späť vrátane leteckých, bezpečnostných a palivových poplatkov
4 x ubytovanie v dvojlôžkových izbách v min. 3* hoteli s raňajkami na Reunione
3 x ubytovanie v dvojlôžkových izbách v min. 4* hoteli s polpenziou Mauriciuse
všetky prepravy v rámci itineráru/ letiská, prehliadky atď/
slovenský sprievodca počas celého zájazdu,
miestny sprievodca na Mauríciu

PRÍPLATKY:
predĺženie pobytu na Mauriciuse – 150€/osoba/deň
All inclusive Mauricius – 50€/deň
Business class – na vyžiadanie
jednolôžková izba – 890€
podpalubná batožina - 99€
luxusné hotely Reunion a Mauricius – na požiadanie
celodenný fakultatívny výlet na Mauriciu – 119€/osoba
poldenný fakultatívny výlet na Mauriciu/Port Louis – 69€/osoba
poistenie UNION