Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text:

Rodinný Hotel Vespera

Destinácia: Chorvátsko, Lošinj, Mali Lošinj
Kód zájazdu: 1056088
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rodinný Hotel Vespera

TV bezbariérový prístup aqua aerobic, gym bowling jacuzzi, vírivka vodné bicykle vodné lyže konferenčná miestnosť volejbal stolný tenis tenis parkovisko bezlepková strava diétny program detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie miniklub detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis štrková pláž okruhliaková pláž trezor aquapark večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Hotel leží v zátoke Sunčana uvala, 2 km od centra mesta Mali Lošinj. Všetkými službami aj zariadením je prispôsobený pobytom pre rodiny s deťmi, ich pohodliu, zdraviu, bezpečnosti a aktívnemu využitiu voľného času podľa vekových kategórií od najmenších až po teenagerov. Štrková pláž obklopená starými borovicami je 50 m od hotela, neďaleko je aj naturistická pláž, plážový servis v cene.

V blízkosti hotela (3 km) je prvý vodný park na ostrove, Waterpark Čikat. 

VYBAVENIE:
á la carte reštaurácia Veľký Zal, Borik a Lanterna pri hoteli neďaleko od mora, aperitív bar, bar s veľkou terasou, konferenčná sála, predajňa so suvenírmi, zmenáreň, WiFi zdarma, detský kútik, služby pre deti zadarmo - prenájom kočíkov, ohrievačov dojčenských fliaš, detských varičov, detských stoličiek... parkovanie zdarma

UBYTOVANIE:
priestranné moderne zariadené izby s balkónom s výhľadom do parku alebo na more majú klimatizáciu, Wi fi zdarma, telefón, TV-SAT, mini bar, trezor, kúpeľňu so sušičom na vlasy, k dispozícii je plážová taška a uterák.

2-lôžkové izby standard s možnosťou jednej prístelky pre dieťa do 12 rokov, balkón, výhľad park alebo morská strana

rodinné izby – 2 prepojené dvojlôžkové izby pre 2 dospelých a 2 deti do 16 rokov,  možnosť prístelky pre dieťa do 12 rokov v každej izbe (60x200 cm).


STRAVOVANIE:

All Inclusive Light, ktorý zahŕňa bohaté raňajky a večere formou bufetu, ľahký obedový bufet, popoludňajšie občerstvenie + vodu a džúsy v kluboch Baby, Mini a Teen (v pracovných dňoch klubov), nápoje s jedlom (točené pivo, víno, sýtené a nesýtené šťavy, voda)

V termínoch 30.5.-17.6. a 29.8.-9.10. raňajky a večere švédske stoly, nápoj k večeri - voda a džús, ukážky varenia, tematické večery. Pre deti v baby klube a mini klube ľahký obed a popoludňajšie občerstvenie s nápojom (okrem soboty a pondelka). Pre osoby s alergiami možnosť prípravy vhodnej stravy na vyžiadanie.

ŠPORT A ZÁBAVA:
bazénový areál Aqua Fun na 3 úrovniach s rozlohou 3 000 m2, 25 m bazén s hydromasážami a vodopádmi, protiprúdom, vírivka s výhľadom na more, plocha na opaľovanie v tvare lodnej paluby, 2 bazény pre deti s vodopádmi a toboganom, bezbariérový prístup pre telesne postihnutých. 8 tenisových kurtov, 2 z nich osvetlené, tenisová škola, plážový volejbal, bowling, stolný tenis, vodné športy od konca júna do začiatku septembra, požičovňa bicyklov, vychádzkové chodníky a turistické trasy v blízkosti hotela, nordic walking. Detské herne s hračkami pre najmenších, trampolínami, až po playstation pre tínedžerov, detské kluby s občerstvením a nápojom - baby klub (2-5 r.), mini klub (5-12 r.), teen klub (12 r. a viac) so zábavnými, športovými a výchovnými programami s profesionálnym vedením. Denná a večerná zábava, v sezóne špeciálne denné a večerné programy pre deti a dospelých, kvízy, voľby Miss a Mister, mini olympiády, mini disko, vodný aerobik.